Industriële automatisering

Wij maken het "leren" gemakkelijk.

Minimotor aandrijftechniek industriele automatisering

Industriële automatisering bestaat niet alleen uit een stukje software, maar begint natuurlijk bij de basis dat wil zeggen het automatiseren van repeterende handelingen. Maar dan niet louter het vervangen van de menselijke werkzaamheden, maar een stap verder. In onze ogen betekend automatisering het zich richten op een volledige integratie van alle systemen (alle machines) in het bedrijf, oftewel het volledige productieproces. De motoren van minimotor zijn dan ook heel flexibel en gemakkelijk te programmeren en daar waar nodig en gewenst aan te passen aan uw wensen. Met een zeer nauwkeurige snelheids- en vermogenscontrole, een hoge leersnelheid en de hoogste kwaliteit maakt dat onze de motoren klaar voor  Industry 4.0.

Vertrouwde kwaliteit en ervaren in elke sector.

Een bekend spreekwoord is dat "elke ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel". Oftewel de kwaliteit van uw hele systeem of proces staat of valt bij de kwaliteit van elk afzonderlijke component in het proces. Wij zijn ons daar zeer bewust van, om die reden leveren wij dan ook de hoogst haalbare kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat wat wij omschrijven als dat onze motoren kunnen communiceren, "ze spreken vele talen en staan open voor iedereen". Dat klinkt natuurlijk wat vreemd, maar feit is dat ze geschikt zijn voor veel verschillende besturingssystemen en alle gewenste informatie teruggeven om op tijd te kunnen bijsturen. In een automatiseringsproces zorgt onze elektrische motor en/of motorreductor voor een hoger kwaliteitsniveau van het gehele systeem. Dit mede door de precisie, efficiëntie, het hoge rendement, de flexibiliteit in gebruik en de eenvoud in configuratie.

Minimotor heeft meer dan tienduizend verschillende producten in het leveringsprogramma, van wormwiel, coaxiale en planetaire motorreductoren tot borstelloze servomotoren met geïntegreerde aandrijving, borstelloze servomotorreductoren en frequentieregelaars. Een zeer compleet leveringsprogramma met een eenvoudige integratie in alle productieprocessen en de mogelijkheid voor uitwisseling van informatie via de meest voorkomende communicatieprotocollen binnen industriële netwerken.