Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteit in elke stap!

Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons niet zomaar loze kreten of een opmerking op papier. Wij leven ernaar, bij elke stap die wij zetten in het proces van productie tot advisering en levering vormen kwaliteit en veiligheid de kernpunten. Voor ons is kwaliteit dan ook geen bijkomend onderdeel, maar een gezamenlijke passie die we elke dag, bij elk project, weer verder uitbouwen. Wij zijn niet tevreden wanneer we simpelweg voldoen aan de gestelde vragen of voorschriften, nee, onze wens is steeds een stap voor te zijn op deze voorschriften, eigenlijk een beetje verder dan een certificaat.

Continue wordt dan ook bij ons gewerkt aan het aanhouden van onze eigen hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, zowel bij ons eigen kantoor in Woerden als ook bij onze toeleveranciers zoals Mini Motor uit Italië.

Zo heeft bijvoorbeeld Mini Motor Italië de  ISO 9001:2008 certificering, voor ons een belangrijk onderdeel zodat wij verzekerd zijn van een goede kwaliteitscontrole van het volledig productieproces, vanaf de eerste vraagstelling van de opdrachtgever tot aan de uitlevering van het eindproduct.

Minimotor aandrijftechniek kwaliteit
Minimotor aandrijftechniek iso 9001
Minimotor aandrijftechniek kwaliteitssymbolen
Minimotor aandrijftechniek CSA groep

Alle producten van Mini Motor Italië hebben het zogenaamde cCSAus-merk (Canadian Standards Association), zowel voor de Canadese als voor de Amerikaanse markt. Daarnaast zijn de produ voorzien van de isolatieklasse IP65, overeenkomstig de IEC EN 60529 norm, dit mede door de wijze van constructie en de het hoge kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen. De speciale IP69K, serie is volledig uit RVS vervaardigd en is gelijk aan de internationale isolatieklasse IP69K. Dit houdt in dat de producten uit deze serie volledig beschermd zijn tegen stof, zand of andere kleine vast materialen, tevens zijn ze bestendig tegen permanente onderdompeling in water en bestand tegen hoge druk waterstralen zelfs van hoge temperatuur.