Verpakkingsindustrie

Om lang te werken en lang te beschermen.

Minimotor aandrijftechniek verpakkingsindustrie

De motoren van Minimotor zijn ontwikkeld om lang te werken. Te verpakken en inpakken maar ook bottelen en pallettiseren. Maar ook de producten in dozen plaatsen, de dozen stapelen en vervolgens omwikkelen. Allemaal handelingen die een compact design vereisen waarmee zeer nauwkeurige bewegingen gemaakt kunnen worden. Motoren die geregeld kunnen worden om bij deze werkzaamheden de juiste snelheid te hebben. Voorzien van een regeling die gebruiksvriendelijk en eenvoudige programmeerbaarheid levert. Kortom de motoren van minimotor zorgen voor betrouwbaarheid, in uw verpakkingsproces op elk noodzakelijk moment en op elke locatie.

Verpakken of nog beter het engelse woord packaging betekent eigenlijk  "zorg dragen voor", oftewel zorgdragen voor het eindproduct. Het eindproduct dat moet worden beschermt met de juiste en meest solide verpakking zodat het kostbare eindproduct de uiteindelijke bestemming bereikt zonder enige beschadiging. Met de motoren van minimotor dragen wij zorg voor uw producten.

Verbeteringen van uw processen zijn onze uitdagingen.

Bij een goed ingerichte organisatie is de logistiek niet enkel een proces van het verplaatsen van producten die in het laatste stadium van het productieproces voorkomt. Nee, bij een goede logistiek vormt dit één geheel met het productieproces, van begin tot einde. Bij de juiste logistieke onderdelen van uw proces maakt dit een duidelijk verschil en vormt dan ook onderdeel van de strategische plannen.

Al vele jaren is minimotor actief in de food & beverage en hebben dan ook inmiddels enorm veel ervaring in deze sector. Wij zijn bekend met de zeer strenge normen op het gebied van hygiëne, maar ook de zo belangrijke oplossingen van aandrijvingen op maat.  Deze kennis en ervaring in deze sector is slechts een voorbeeld van één van de drijfveren die ons dagelijks helpen om ons gehele leveringsprogramma van  elektrische motoren en motorreductoren elke dag opnieuw weer verder te verbeteren. Structuur verbeteringen, maar zeker ook verbeteringen op het gebied van intelligentie. Motoren die almaar "slimmer" worden door de juiste regelingen en het geschikt maken van de de regelingen met de hedendaagse meest gebruikelijke industriële communicatieprotocollen. Dit alles maakt dat de motoren en reductoren steeds beter en sneller integreerbaar zijn in vrijwel elke toepassing en vrijwel elke sector.

Minimotor aandrijftechniek verpakkingsindustrie